Om oss

Välkommen till Alandia Veterinärklinik – här hittar du en presentation av oss som arbetar på kliniken.

Kattunge
Julia Lindberg

Jag som äger och driver kliniken heter Julia Lindberg. Jag har avlagt min veterinärexamen vid Sveriges Lantbruksuniversitet och tog examen 2009. Jag har under åren som gått provat på flera av veterinäryrkets olika roller, men valde tidigt i karriären att inrikta mig mer på de små djuren.

År 2015 avlade jag en specialistkompetensexamen inom kattens och hundens sjukdomar, en svensk specialistutbildning som jag genomgick under en tid då jag arbetade på ett av de stora djursjukhusen i Stockholm. Jag har sedan 2017 motsvarande finsk specialbehörighet.

Jag brinner för alla områden inom veterinärmedicinen och fördjupar mig gärna i det mesta. Jag har alltid drömt om att driva och utveckla en klinik och uppstarten av Alandia Veterinärklinik är förverkligandet av en dröm och ett långsiktigt mål.

Den personliga kontakten mellan en veterinär, djuret och dess ägare är viktigt för mig. Jag strävar efter att alltid ge mina kunder ett gott personligt bemötande och att ge djuren profisionell, evidensbaserad och modern veterinärvård.  

Jag är född och uppvuxen på Åland och bor idag på en gård med min man Jonas och våra två barn, vår katt och våran hönsflock på ön Bussö i södra Vårdö. 
 

Cocker sp
Cecilia Mörn

Djursjukvårdare

Kattunge och valp
Erica Nordberg

Klinikbiträde

Cat Friendly Clinic
Kattanpassad klinik

Alandia Veterinärklinik har anpassats och utformats efter katters specifika behov och är en ackrediterad "Cat Friendly Clinic" enligt internationell standard. Personalen arbetar med katter på ett sådant vis att vi minimerar den stress ett veterinärbesök innebär för katter både före, under och efter besöket. Vi eftersträvar att inom kort kunna presentera oss som en kattvänlig klinik enligt internationell standard.